avisos‎ > ‎

Centenars d’escolars i professors participaran en la Cantata ‘La Nit dels Malsons’ a Llíria

publicado a la‎(s)‎ 11 abr 2019 2:46 por DOCUMENTOS COMPARTIDOS   [ actualizado el 15 jul 2019 9:47 ]


Centenars d’escolars i professors participaran en la Cantata ‘La Nit dels Malsons’ a Llíria

El pròxim divendres dia 12 d'abril, prop de 400 alumnes i docents junt amb el professorat del Conservatori Professional de Música de Llíria interpretaran la Cantata 'La Nit dels Malsons'.

L'espectacle de la Cantata 'La Nit dels Malsons' se celebrarà primer a les 11 h per al públic escolar i de vesprada, a les 19 h, per al públic familiar al Teatre Unió Musical de Llíria.

El cor estarà format pels alumnes i mestres dels centres: CEIP Sant Vicent (Llíria), CEIP Sant Miquel (Llíria), CC Santa Ana (Llíria), CIEM Unió Musical (Llíria), CEIP Horta Major (Vilamarxant), CEIP Castillo del Real (Marines), CRA Alt Carraixet (Gàtova i Olocau) i CRA Baix Túria (Domenyo, Gestalgar i Bugarra).

I el grup instrumental l'integrarà el Professorat del Conservatori Professional de Música de Llíriasota la direcció instrumental de José Vicente Escrig, mentre que la direcció escènica anirà de la mà de l'Associació Cant de Túria.

Els solistes seran Ivan Cervera que interpretarà al Lluc adult, al Lluc xiquet i a Riki, i María Cuencaque serà la Mare, la Guardiana de la por i Mia.

Enguany, la dramaturga Marta Buchaca i el compositor Àlex Martínez explicaran com Lluc, un xiquet de nou anys molt poruc, aprèn a conviure amb els seus temors gràcies a una experiència sorprenent la nit abans de marxar de colònies. Quan Lluc està a punt d’adormir-se, la Guardiana de la Por es cola a la seva habitació per la finestra. Aquest personatge vetlla perquè la por no desaparegue del món, i vol fer entendre a Lluc que tenir por no és dolent. Mitjançant un viatge a través dels malsons de diferents persones que Lluc coneix molt bé, li farà veure que hi ha molts tipus de por i que tenir-ne no és forçosament un defecte.Comments